Vår uppvisning

Hej tjejer.
Nu är de dags för våruppvisning. Den 9 Maj kl 15.00 i Hallägra hallen kommer uppvisningen att äga rum. Uppvisningen håller ungefär på i en timme, lite mer eller mindre.
Det är Sommar Tema så om ni har någon låt som ni förknippar med sommar är de bara att komma med förslag, vad vill ni ha för kläder? Trikåer o något färgglatt linne eller något annat som ni förknippar med sommaren? Ni får bestämma själva bara jag får reda på vad ni ska ha på er:P
Vi får 10 minuter på alla tre grenar. Någon egen dans? Tumbling och trampett är i alla fall de jag hade tänkt att ni ska köra. Rm varven kanske? Så ni kan visa vad ni kan för dom som inte var och tittade i Stockholm?
Jag har förslag på låt men vet inte hur man lägger in youtube klipp här. Men sök på Freddie - Glider I Sommartider och säg vad ni tycker.
Det är inget inträde, de kommer däremot att finnas en låda där man kan lägga ett bidrag till föreningen om man vill det.
Föräldrar kommer att behövas för att hjälpa till att flytta redskap. Även ni behöver hjälpa till med detta. Samling utanför Sannarpshallen kl 10 den 9e Maj.
Säg till senast Onsdag om ni är med på uppvisningen eller inte.
Ses ikväll Kram Malin

RM

Snart åker vi tjejer=)
Ska bli super roligt. Och jag hoppas att ni inte bara åker dit för att ha roligt utan för att Vinna alltihopa.
Vi samlas utanför Halmstad Arena fredagen 23/4 kl 7.30. Bussen går kl 8.00. Vi kommer att vara i Stockholm vid fyra halv fem tiden på fredag, då går vi och äter något och kl 18 så går vi upp till vårt klassrum och gör oss i ordning för Fristående förträning.
Vi kommer att tävla i Pool 1 som startar på Lördag morgon kl 10.00. Vi har förträning innan tävlingens start så det kommer att bli en tidig morgon för vår del.
Men de gör ju inget eftersom vi är så morgon pigga eller hur:D
Går vi vidare till final (vilket vi kommer göra vårt bästa för att göra) tävlar vi även på Söndagen.
Finalen börjar kl 14 och är slut runt halv fem och vi åker direkt efter prisutdelningen och de att ni duschat.
Packlista
Luftmadrass/ligg underlag
Sovsäck/täcke (välja själva)
Kudde
Maskot=)
Tandborste
Tandkrän
Tävlings trosor!
Svarta strumpor
Förtränings trikåer
HELA trikåer
Svart Linne att förträna i.
Ren träningsoverall
hygien artiklar
Handduk m.m
OBS!! Absolut förbjudet att ta med sig är Nötter, all form av nötter, även i choklad. Det finns en gymnast som är jätte allergisk och tål inte heller lukten av nötter. Så absolut förbjudet att ta med detta! OBS!!

Har ni frågor är det bara till att höra av sig till Malin
Nu jävlar visar vi vad vi går för!!!!
Kram Ledarna

MAXI I MORGON!

Hej Tjejer!

Idag ringde jag till maxi och vi fick stå på maxi. Vi samlas i morgon inne på maxi klockan 10. Men vem fixar bord? ni kan ju höra av er om ni har ett bord så spridds det vidare till dom andra.

 

MAXI IST?

hej!

Nu på lördag skulle vi ju sälja kakor på torget men det ska bli regn då men jag och anna tycker det är bättre om vi står på maxi ? vi kan ju bli sjuka till Rm det är inte långt kvar och det är ju inte många i stan om det regnar. Men jag vet inte vad ni andra tycker vi måste i alla fall betämma oss senast i morgon.

/ my

RSS 2.0