Vår uppvisning

Hej tjejer.
Nu är de dags för våruppvisning. Den 9 Maj kl 15.00 i Hallägra hallen kommer uppvisningen att äga rum. Uppvisningen håller ungefär på i en timme, lite mer eller mindre.
Det är Sommar Tema så om ni har någon låt som ni förknippar med sommar är de bara att komma med förslag, vad vill ni ha för kläder? Trikåer o något färgglatt linne eller något annat som ni förknippar med sommaren? Ni får bestämma själva bara jag får reda på vad ni ska ha på er:P
Vi får 10 minuter på alla tre grenar. Någon egen dans? Tumbling och trampett är i alla fall de jag hade tänkt att ni ska köra. Rm varven kanske? Så ni kan visa vad ni kan för dom som inte var och tittade i Stockholm?
Jag har förslag på låt men vet inte hur man lägger in youtube klipp här. Men sök på Freddie - Glider I Sommartider och säg vad ni tycker.
Det är inget inträde, de kommer däremot att finnas en låda där man kan lägga ett bidrag till föreningen om man vill det.
Föräldrar kommer att behövas för att hjälpa till att flytta redskap. Även ni behöver hjälpa till med detta. Samling utanför Sannarpshallen kl 10 den 9e Maj.
Säg till senast Onsdag om ni är med på uppvisningen eller inte.
Ses ikväll Kram Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0