Hej på er era kött - kolla hit!

Tävling om en vecka och då ger vi järnet. Vi ska rocka fett! :D

Men snart är det även dags för RC i Växjö (19-20/11). Så därför ska vi sälja kakor på lördag (16/10) för att få ihop lite pengar så vi inte behöver betala lika mycket för resan! (Dessutom så är det ett perfekt tillfälle att peppa och tagga till inför söndagens tävling!)

Jag har delat in oss i grupper så att vi bara behöver stå där ca 2 h var. Vi måste alla hjälpas åt och det är jättebra om alla kommer! Om tiden inte passar dej så får du byta med någon i en annan grupp. Och om du verkligen inte kan komma så får du baka i alla fall och ge kakorna till någon annan i din grupp. Alla förflyttningar mellan grupperna osv. får du själv ta ansvar för och tänk på att grupperna måste fungera (ni inte kan byta så att det bara är tex två i en grupp men sju i en annan etc. Måste ju vara tillräckligt många som står och säljer för att det ska fungera)

Preliminära grupper (som sagt - ditt ansvar om du bytar med någon annan)

Ca kl 10.00-12.00

Lydia
Charlotte
Hanne
Sanna

Ca kl 12.00-14.00

My
Olivia
Felicia
Alexandra
Elin Fällhed

Ca kl 14.00-16.00

Elin Sochor
Elin Strömblad
Maddis
Anna
Linn

Vi ska vara på Stora torg - var det gurkgubben man skulle prata med och fråga om lov? Räcker det med att de som kommer vid tio säger till då de kommer eller ska man säga till i för väg? Någon som kan ta på sej ansvaret och göra det i så fall?

Vi behöver få tag på ett bord också. Så det är bara att ta sej i kragen och ge sej ut i garaget och leta, fråga grannen eller låna mormors! Nu hjälps vi åt allihop - SAMARBETE! (Y)

Just det - vi får ju inte glömma att baka, haha!
För att det ska bli mer "rättvist" så försöker vi baka lika mycket allihop (självklart får du baka mer om du vill!). Men baka i alla fall så att du får sex påsar med ca 4-6 kakor i varje som vi kan sälja för 15, 20 eller 25 kronor. Tänk på att vi säljer mer om det ser gott och fint ut så pimpa gärna med lite paketsnöre och undvik att lägga kakor i påsar innan de svalnat ordentligt. ;)

Hur tycker ni detta låter då? Hoppas det funkar för alla och att vi kan hjälpas åt och få ihop en härlig summa pengar!

Vi ses på träningen imon, så då kan vi diskutera mer och sedan föra vidare om det är någon som inte kommer!

Ha det bra! ♥

/Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0